Bruidsmake-up

bride

Bruidskapsels & make-up;
Ik bied het liefst een compleet pakket aan;

 • Intake gesprek met jou (evt. met je aanstaande man, je moeder, een vriendin) op korte termijn op de plek waar jij je gereed maakt op de dag van de bruiloft;  hier maken we kennis, spreken we jou dag door, komen je wensen aan bod, de do’s en dont’s om op je mooist in je trouwjurk te staan en ik kan je advies geven wat en welke make-up en kapsel mooi bij jou past en bij de stijl van je jurk.
 • proefmake-up en kapsel ca 2 a 3 weken tevoren
  hier komen zowel dag als avondmake-up aan bod
  In principe kom ik op de dag tussen diner en avondfeest bij je langs om de make-up te passen of bij te werken. (als je dat wil en dit kan ivm de locatie)
 • haar & bruidsmake-up voor de dag
  grooming van de bruidegom (indien gewenst)
  wanneer het bruidspaar voor foto’s onderweg is, is er evt. tijd voor het opmaken van moeder, zus, vriendin. Evt. assistentie tijdens het fotograferen is ook een mogelijkheid.
  In het begin van de avond een check-up van de bruid of
  aanpassing naar avondmake-up. Verder plan ik op jou dag geen andere werkzaamheden dus mocht er iets voorvallen ben ik stand-by (denk aan alle gekke dingen die kunnen voorvallen)Hiervoor vraag ik een totaal prijs van 325,-
  dit is incl btw, materialen en <20 km reiskostenVoor wie al jaren dezelfde kapper/kapster heeft en dat je het heel fijn vind om dit door deze persoon te laten verzorgen, dat is geen probleem, dat snap ik helemaal!!
  Voor bovengenoemde diensten zonder proefkapsel en zonder haarwerk op je trouwdag is het tarief 225,- incl.  Bij de check up in de avond heb ik uiteraard mijn lak en hair-tools bij me en werk ik graag je kapsel bij.

Voor een proefmake-up hier bij mij in de studio en een make-up op de dag zelf op locatie voor de bruid vraag ik 125,-.

Fotografie, visagie en haarwerk;
Bij Jou’re Image kunt U ook het complete plaatje boeken. Jacqueline komt dan met een collega kapster ’s morgens bij het bruidspaar thuis. We verzorgen samen haarwerk, bruidsmake-up maar ook voor de man, kinderen etc dus er hoeft niemand de deur uit in de vroege morgen. Tussendoor worden er al foto’s gemaakt, dit alles in een relaxte en ontspannen sfeer. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die Jou’re Image u kan bieden!!
_DSC2721a_DSC2644